This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

« April 2020 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Event Studiedag Genetica in natuurbeleid en –beheer

Download as iCalendar

Period 18/11/2010
Event location Consciencegebouw Brussel
Host Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO)
Contact person Tessa VanSanten
tessa.vansanten@inbo.be

De studiedag is opgebouwd rond een aantal thema’s  die belangrijk zijn voor natuurbeleid en –beheer en waarbij genetisch onderzoek een essentiële meerwaarde heeft of kan hebben.
 
Natuurbeleidmakers, -bedenkers en -beheerders uit overheidsinstellingen en ngo’s, medewerkers van studiebureaus, maar ook studenten en onderzoekers uit universiteiten en hogescholen zijn ons doelpubliek. Deze studiedag beoogt in de eerste plaats een link te leggen tussen recente wetenschappelijke inzichten en de toepassingen daarvan op het terrein en in het beleid.
 
De voordrachten zullen voor een breed publiek toegankelijk zijn, maar ook het gespecialiseerde publiek wordt bedacht met nieuwe inzichten. Elke spreker is gevraagd eerst een algemeen overzicht van het thema te presenteren, en een ruim, maar kritisch kader te schetsen van  de relevantie van genetica en genetisch onderzoek ter zake. Ze zullen steeds aanvullen met aanschouwelijke voorbeelden aan de hand van case studies.
 
De studiedag is gratis maar inschrijven is verplicht (stuur uw gegevens voor 31 oktober naar tessa.vansanten@inbo.be ).  Let op, het aantal plaatsen is beperkt !!! Er is ook de mogelijkheid om eigen genetisch onderzoek gerelateerd aan natuurbeleid of -beheer voor te stellen middels een poster (neem hiervoor contact op met peter.breyne@inbo.be ).

logo CBD logo NFP Belgium logo RBINS